Dorpsweg 50

9755 PE ONNEN

T = 050-4061991


Bartelds Hoveniersbedrijf

  In 1939 werd Bartelds Hoveniersbedrijf opgericht en het bedrijf is sindsdien niet meer weg te denken uit de regio Haren en zuid-Groningen. In de loop van de decennia hebben wij ons op alle aspecten van het hoveniersvak gericht en kunnen we stellen dat wij een allround hoveniersbedrijf zijn. Vele werknemers werken al meer dan 25 jaar bij het bedrijf en bedienen al evenlang de vele vaste klanten die wij als bedrijf hebben. Zo variĆ«ren de werkzaamheden binnen ons bedrijf van ontwerp, aanleg, onderhoud, groenvoorziening, boomverzorging tot de moderne trends van gevelgroen en groene daken.

  Wij zijn sinds begin 1995 ISO en VCA gecertificeerd en passen deze regelgevingen toe om duurzaam en maatschappelijk te ondernemen. Al het afval wordt gescheiden afgevoerd en waar mogelijk gerecyceld. In 2014 hebben wij besloten om over te stappen van het ISO certificaat naar de BRL Groenkeur. Wij sinds dit jaar gecertificeerd voor de BRL Tuinaanleg & Tuinonderhoud en de BRL groenvoorzieningen. Voor de bemesting worden organische meststoffen toegepast en proberen daar waar mogelijk met millieuvriendelijke brandstoffen en/of elektrische machines te werken.

  Wij zijn ook zeer actief als het gaat om scholing van nieuwe vakkrachten. Zo zijn wij Aequor gecertificeerd en lid van TRI, een opleidingsorgaan waarbij de leerlingen in twee jaar tijd vier stagebedrijven hebben en 1 dag in de week scholing krijgen. Ook zijn er geregeld leerlingen van de ons omringende AOC’s die in alle disciplines ingezet worden. Ook aan de bijscholing (spuitlicenties, VCA, en vakgerelateerde opleidingen) van onze vaste werknemers wordt veel aandacht besteed.


Bartelds Hoveniersbedrijf